Univaje vs. virkeä mieli

Millaisia valintoja tulee väsyneenä tehtyä? Koko päivän ihan nuutunut olo ja kaikki vähän ärsyttää. Ei jaksa kokata, eikä todellakaan tehdä treeniä. Katso videolta miten päivän kulku muuttuu kun univaje vaihtuu kunnon yöuniin. Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, syödä terveellisesti, harrastaa säännöllistä liikuntaa, selvitä arjesta virkeänä tai vaikka vain pysyä terveenä, kannattaa laittaa uni ensimmäisenä kuntoon.…

Jatka lukemista →

Vertaatko itseäsi menneisyyden sinään?

Oletko joskus esimerkiksi ollut niin sanotusti tikissä tai kykenevä juoksemaan puolimaratonin, mutta nykyään tilanne on toinen ja se harmittaa?

Jatka lukemista →

Yksinkertainen koko kehon treeni: 5 liikettä, rasva palaa ja sopii myös aloittelijalle

Onko haussa kiinteyttävä ja vahvistava salitreeni? Jos haluat muokata kehoa, vahvistaa lihaksiasi ja edistää rasvanpolttoa, tee voimaharjoittelua ainakin pari kertaa viikossa.

Jatka lukemista →

Voiko juoksuharrastus olla hauskaa?

Juoksu! Se sattuu koipiin, hapottaa ja hengästyttää. Meno on kuin täillä tervassa. Miten juoksusta voi oppia nauttimaan?

Jatka lukemista →

Pudota painoa nauttimalla ruoasta

Mietitkö miltä ruokasi oikeasti maistuu ja tuntuu? Tietoisella syömisellä saatat alkaa himoitsemaan marjoja karkkien sijaan ja saat suurempaa nautintoa tavallisesta arjen ruokailusta.

Jatka lukemista →

Kun treenit eivät kiinnosta yhtään

Onko sullekin tuttu se fiilis, kun työpäivän jälkeen haluaa vain rojahtaa sohvalle ja on mahdotonta löytää minkäänlaista inspiraatiota liikuntaan? Milloin sohvalla rötvääminen on hyvä idea ja milloin olisi paras vain raijata itsensä liikkumaan?

Jatka lukemista →

Mitä kesäkassi pitää sisällään?

Kesällä on ihanaa käydä kavereiden kanssa terassilla ja välillä syödä jätskiä! Nautiskeluhetket pysyköön kesässä ja muutamalla kassin sisällöllä pidät elämäntavat terveellisinä.

Jatka lukemista →

Sokeat pisteet painonpudotuksessa

”Syön ja liikun oikein, nukun riittävästi ja stressiäkään ei ole paljon. Miksi paino ei putoa, vaikka teen kaiken pilkulleen oikein?” Mikä siis voi olla pielessä?

Jatka lukemista →

Miten nauttia kesästä lihomatta

Kesä ja loma ovat lähtökohtaisesti ihania asioita, mutta monelle aiheutuu stressiä lomasyömisestä ja -juomisesta. Miten lomasta voisi nauttia lihomatta ja ilman syyllisyyttä?

Jatka lukemista →

Jutteletko treenin lomassa?

Jutteletko treenin lomassa kaverin kanssa? Ei ehkä kannattaisi, ainakaan sarjan aikana, sillä se tekee sut heikommaksi.

Jatka lukemista →

Page 1 of 9