Malttia tavoitehuumaan

Tavoitteita tarvitaan, sillä kun oma tavoite on tiedossa, tiedetään mikä itselle on tärkeää ja mitä olisi hyvä saada aikaan. Kun tietää tavoitteen tarkkaan, voi luoda suunnitelman ja yksityiskohtaiset askeleet tavoitteeseen.

Tavoitetta kohti työskentelystä tulee kuitenkin paljon mukavampaa ja elämästä paljon nautinnollisempaa, jos oppii juhlimaan nykyhetkeä ja pieniä edistysaskelia.

JENKKAKAHVOISTA TIIMALASIKSI: PYSYVÄ ELÄMÄNTAPAMUUTOS JA KIINTEÄMPI KEHO

Jos haluat tukea ja apua elämäntapamuutokseen, kannattaa tutustua Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennukseen! Saat ohjeet kiinteyttävään ruokavalioon, rasvaa polttavaan treeniin ja pysyvään elämäntapamuutokseen.

Tee ryhtiliike ja viilaa ruokavalio ja treenitottumukset kuntoon. Säästät 50 € hinnassa, kun tulet mukaan nyt!

Alehinta PÄÄTTYY maanantaina 24.8., joten toimi nopeasti, ettet menetä alennusta.

>> Klikkaa Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennukseen ja kiinteytä kroppa pysyvästi

Maikin mukaan moni ajattelee joko tietoisesti tai epätietoisesti, että tavoitteeseen päästessään elämä muuttuu juhlimisen arvoiseksi. Ajatusmallina saattaa olla esimerkiksi käsitys, että sitten kun olen vaatekokoa 36, kaikki hyväksyvät minut ja minulla on hyvä olla itseni kanssa. Tämä ei kuitenkaan Maikin mukaan pidä paikkaansa, vaan useat hänen asiakkaistaan ovat kertoneet, kuinka vielä ideaalivaatekokoonsa päästyäänkin samat tunteet pysyvät.

laihdutus tavoite

Järjellä ajatellen moni tietää, että esimerkiksi tietty vartalonmalli tai -koko ei tuo itsevarmuutta, vaan se kumpuaa ihmisestä sisältäpäin. Silti näihin uskomuksiin jollain tasolla helposti uskoo, eikä median luoma kuva auta asiaa.

Maikki kertoi esimerkin, kuinka asiakas oli päässyt tavoitteeseensa mukaiseen timmiin kuntoon, mutta ei se tehnyt häntä kovin onnelliseksi tai autuaaksi. Vaatteet istuivat kyllä hyvin, mutta sama tyytymätön tunne oli silti sisällä.

Nauti matkasta askel kerrallaan

Yllä kuvailtu tilanne on aika ikävä ja sen välttämiseksi on tärkeää juhlia omaa kehoa, terveyttä, resursseja ja mitä vain positiivista ikinä keksiikään! Juhlimalla pieniä saavutuksia matka tavoitetta kohti muuttuu paljon mukavammaksi.

laihdutus tavoite

Tavoitteita siis saa ja pitää olla, mutta on tärkeää oppia hyväksymään nykyhetki ja jopa nauttimaan siitä. Nauttimisen ei tarvitse tarkoittaa mitään, mikä veisi kauemmaksi tavoitteesta, vaan pientä muutosta perspektiivissä. Sitä, ettei elä sitä päivää varten, kun vihdoin pääsee tavoitteeseensa, vaan tätä päivää varten, vaikkei vielä olisikaan tavoitteessa.

Arvosta itseäsi – älä ruoski

Maikki myös korostaa itsearvostuksen merkitystä itseinhon sijaan.

Mieti, mitä voisit tänään juhlia nykyhetkessä. Esimerkiksi sitä, että hartiajumit ovat kadonneet säännöllisen salitreenin myötä? Tai sitä, että työpaikkaruokalassa on kasviksia tarjolla kaikissa sateenkaaren väreissä? Sitä, että nukuit hyvät ja pitkät yöunet?

Juhlimisen aiheen ei tarvitse olla iso: tärkeintä on, että niitä havannoi ja arvostaa.

Jenkkakahvoista tiimalasiksi: näin laihdutus onnistuu pysyvästi ja terveys edellä

Ryhtiä elämäntapamuutokseen? Nappaa valmennus alehintaan!

laihdutus tavoite

Kuulostaako tämä tutulta? Olet aloittanut laihduttamisen jo aiemmin, ehkä useampaankin kertaan. Olet saattanut saada dieetillä tuloksiakin, mutta kilot ovat tulleet takaisin, koska et ole jaksanut tai halunnut niukistella muutamaa viikkoa tai kuukautta kauempaa.

Jos haluat oppia syömään terveellisesti ja monipuolisesti ja kiinteytyä pysyvästi, voit tulla mukaan Jenkkakahvoista tiimalasiksi -valmennukseen.

Kun tulet nyt mukaan valmennukseen, säästät 50 € valmennuksen hinnassa! Kampanja päättyy jo maanantaina 24.8., joten kannattaa toimia heti.

Jenkkakahvoista tiimalasiksi -verkkovalmennuksessa opetellaan taitoja syödä terveellisesti ja kiinteyttävästi, ymmärtää omia valintoja, liikkua ja nukkua oman elämäntilanteen ja omien arvojen mukaan. Fyysinen muutos on aina myös psyykkinen muutos, joten valmennukseen kuuluvien mentaalitehtävien avulla päästään pureutumaan aidosti toimivaan ja pysyvään muutokseen. Ruokavalio- ja liikuntasuunnitelma on hyvin joustava, ja saat itse tehdä siitä juuri sinun elämäntilanteeseesi realistisen toteuttaa.

Tämä 8 viikon valmennus sopii sinulle, jos tunnistat itsesi joistain seuraavista kohdista:

  • Rasva kerääntyy etenkin vyötäröllesi ja ehkä myös reisiin ja takapuoleen.
  • Tiedät että sinun pitäisi syödä terveellisemmin ja viilata elämäntapojasi, mutta et vain saa aikaiseksi.
  • Makean- tai suolan ja rasvan himo vaivaa.
  • Työpäivän jälkeen energiasi ei riitä enää kunnolla omiin mukaviin juttuihin.
  • Kenties liikut jo nyt säännöllisesti mutta tulokset eivät näy kiinteämpänä kroppana.
  • Olet yrittänyt aiemmin ottaa itseäsi niskasta kiinni, mutta ON/OFF-tyyppinen ajattelu ei ole tuottanut tuloksia pitkällä aikavälillä.
  • Olet ajatellut liikuntaa kalorinpolttona etkä aineenvaihdunnan optimoijana.
  • Olet kyllästynyt itsekritiikkiin ja haluat opetella terveelliset elämäntavat lopullisesti, jotta voisit pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin kuin haluat.

Kun tulet nyt mukaan valmennukseen, säästät 50 € valmennuksen hinnassa! Kampanja päättyy jo maanantaina 24.8., joten kannattaa toimia heti. Muuten menetät alennuksen.

>> Klikkaa ja tule mukaan nyt 50 € alennuksella ja 100 % tyytyväisyystakuulla

Nämä kirjoitukset saattavat kiinnostaa sinua:

Proteiinirahka sopii satunnaiseen käyttöön
Ruokavinkit

Proteiinirahka ja -patukka: haittaa vai hyötyä?

Proteiinirahka, proteiinipatukka, proteiinivanukas… Kaupoissa riittää erittäin runsaasti valinnanvaraa erilaisiin proteiinituotteisiin. Onko maustettu proteiinirahka tai -patukka terveellinen vaihtoehto välipalaksi? Entä sopivatko ne säännölliseen käyttöön? Lue tästä

Hienoa!

Jätä sähköpostisi, paina nappia ja lähetän -40 % kupongin sinulle

Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat ensimmäisen ostoksesi edullisemmin

Uutiskirjeen tilaamalla sallit maikkimarjaniemi.fi:n lähettää sinulle viestejä ja vahvistat lukeneesi ja hyväksyvän tietosuojaselosteen.

40 % ALE (1)

Haluatko 40 % alennuksen ensimmäiseen ostokseesi?

Kiitos!

Tarkista sähköpostisi ja löydät alekoodin sieltä.

Jos viestiä ei jostain syystä löydy, tarkista myös roskapostisi.