KAUPPA

Ravitsemusterapeutin neuvonta

Allergiat, erikoisruokavaliot, omat tavoitteet ja elimistön tuomat haasteet voivat aiheuttaa pulmia terveellisen ruokavalion laatimiseen. Aina ratkaisu ei löydy ryhmille suunnitelluista ruokavalioista. Jos kaipaat yksilöllistä ravintoneuvontaa, kannattaa tulla laillistetun ravitsemusterapeutin neuvontaan.

Henkilökohtainen neuvonta ruokavalion laatimisessa auttaa parantamaan hyvinvointia, saavuttamaan tavoitteesi ja parantamaan oloasi.

Laillistettu ravitsemusterapeutti Sanni Massinen auttaa sinua muokkaamaan ruokavaliotasi terveellisemmäksi ja hyvinvointia tukevaksi.

Todella kokonaisvaltainen ja hyvä ohjeistus, juuri tällaista olen etsinytkin. Erittäin paljon hyviä ohjeita ja mahtavaa, kun vaihtoehtoja on noin paljon.
Tämän avulla osaan kyllä jo itse koostaa sopivaa ruokavaliota.
Terveisin erittäin tyytyväinen asiakas.

Minna

69 €

Lisää ostoskoriin 45 min neuvonta-aika

Palvelulla on 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen sisältöön, maksan sinulle kaikki rahasi takaisin. Ilmoita asiasta minulle laittamalla tilinumerosi ja palautan rahat sinne.

Valitse joko 30 tai 45 minuutin aika laillistetulle ravitsemusterapeutille!

Neuvonta 30 min
59 €

30 min puhelinaika laillistetun ravitsemusterapeutin kanssa

  Kuinka pitkä aika sinun kannattaa varata?

  30 minuutin aika sopii sinulle, kun:

  • Sinulla on yksittäinen kysymys tai ongelma tai kaipaat varmistusta ravitsemusasiaan.
  • Haluat ohjeet, miten ruokavalion kanssa kannattaisi edetä seuraavina kuukausina.
  • Tarvitset ohjeita, miten muokkaat ruokavaliota rajoitteiden näkökulmasta.

  45 minuutin aika sopii sinulle, kun:

  • Tilanteesi tai haasteesi on monimutkaisempi ja vaatii enemmän läpikäyntiä ja taustoittamista.
  • Kaipaat henkilökohtaisia muutoksia olemassa olevaan ruokavaliosuunnitelmaan (esimerkiksi eri energiamäärälle tai erikoisruokavalioon).
  • Elimistösi on säästöliekillä tai sinulla on muu vastaava ongelma, ja kaipaat neuvoja etenemiseen.

  Saat kaiken tämän henkilökohtaisen neuvonnan aikana:

  • 30 tai 45 minuutin konsultaatioaika laillistetun ravitsemusterapeutin kanssa.

  • Puhelun aikana saat henkilökohtaista opastusta ja neuvontaa.

  • Neuvonta tapahtuu puhelimitse (tai tarvittaessa videopuheluna), joten voit olla missä päin maailmaa tahansa.

  Kun tilaat henkilökohtaisen ajan laillistetulle ravitsemusterapeutille, saat sähköpostiisi ohjeet soittoajan varaamisesta. Puhelun aikana voit keskustella mistä tahansa ravitsemukseen liittyvästä.

  Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, ravitsemusneuvonta sopii sinulle:

  • Kaipaat apua ja neuvoja ruokavaliosi muokkaamisessa.
  • Sinulla on haasteita muodostaa terveellistä ruokavaliota esimerkiksi allergian, terveydentilan tai muun haasteen johdosta.
  • Haluat varmistua, että ruokailutottumuksesi (ruuan laatu, rytmitys ja energian- sekä suojaravintoaineiden saanti) tukevat tavoitteitasi.
  • Et ole varma, syötkö riittävän terveellisesti tai riittävästi.
  • Sinulla on painonhallinnan haasteita ja kaipaat henkilökohtaista opastusta.
  • Treenaat tavoitteellisesti ja haluat, että ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

  Neuvonta 30 min
  59 €

  30 min puhelinaika laillistetun ravitsemusterapeutin kanssa

   Tutustu Sanniin

   Ohjaus on ollut asiantuntevaa, yksilöllistä ja uusia, luoviakin ratkaisuja rakentavaa. Käsitys siitä, mikä vaikuttaa mihinkin ja mitä kaikkia mahdollisuuksia on olemassa, on laajentunut valtavasti. Vuorovaikutteisuus ja kokonaisvaltaisuus ovat johtaneet siihen, että oma terveys, kunto ja hyvinvointi ovat kohentuneet kohinalla. Suosittelen lämpimästi.

   Asiakas, 50v

   Paneudut asioihin, etsit sinnikkäästi ratkaisuja hankalampiinkin tilanteisiin, perustelet hyvin, kuuntelet, annat aikaasi.

   Asiakas, 44v

   Perustavanlaatuista, hyödyllistä ja elämäntapamuutokseen inspiroivaa ohjausta. Suosittelen!

   Asiakas, 43v

   Olen Itä-Suomen yliopistosta valmistunut laillistettu ravitsemusterapeutti. Sivuaineena olen suorittanut urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa.

   Minulla on kokemusta treeniohjelmien ja niitä tukevien ruokavaliosuunnitelmien laadinnasta ja olen osallistunut niitä käsitteleviin seminaareihin. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani mm. biokemian opinnoilla, jotka tuovat laaja-alaisempaa näkökulmaa yksilölliseen ravitsemukseen.

   Ravitsemuksen ammattilaisena haluan edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, jossa huomioidaan ruokavalion ohella muiden elämän osa-alueiden vaikutus. Ohjauksessa pyrin huomioimaan asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet, lähtökohdat ja elämäntilanteen, joiden pohjalta rakennetaan arkeen sopiva suunnitelma konkreettisine vinkkeineen.

   Olen perehtynyt monipuolisesti erityisruokavalioihin ja niiden käytännön toteutukseen hyvinvointia ja terveyttä tukevalla tavalla samoin kuin niihin liittyvän reseptiikan kehittelyyn ja tuotteiden korvaamiseen eri tarkoituksissa mm. ruuanlaitossa ja leivonnassa.

   Erityyppisten ruokavalioiden lisäksi osaamistani ovat mm. painonhallinta ja kehon koostumuksen muokkaus, eritasoisten liikkujien sekä urheilijoiden ravitsemusohjaus, lievistä syömisongelmista kärsivien ohjaus sekä monenlaisten ruokailuun ja ravitsemukseen liittyvien ongelmakohtien ratkaiseminen.

   Suurimpia kiinnostuksen kohteitani ravitsemuksen saralla on se, miten yksinkertaisillakin ruokavaliomuutoksilla, erityisesti ravintoainerikkaiden ruokien lisäämisellä voidaan edistää hyvinvointia ja optimoida jaksamista ja suorituskykyä niin arjessa kuin harrastuksissakin.

   Kantava periaatteeni onkin se, että ensisijaisesti lisätään hyvää sen sijaan, että keskityttäisiin ruokavalion karsimiseen. Sillä päästään jo pitkälle, ja samalla huonommat tottumukset korvautuvat pikkuhiljaa paremmilla ilman suurta ponnistelua.

   Ravitsemus, hyötyliikkuminen, monipuolinen treenaaminen sekä kaikenlainen hyvinvoinnin tukeminen on lähellä sydäntäni, joten teen vapaa-ajallakin kaikenlaista niiden parissa. Tutustun mielelläni uusiin asioihin ja pyrin koko ajan oppimaan uutta.

   Valitse joko 30 tai 45 minuutin aika laillistetulle ravitsemusterapeutille!

   Neuvonta 30 min
   59 €

   30 min puhelinaika laillistetun ravitsemusterapeutin kanssa

    Tässä muutamia kommentteja Sannin neuvonnasta hyötyneiltä... ja syy siihen, miksi suosittelen tätä palvelua:

    Todella kokonaisvaltainen ja hyvä ohjeistus, juuri tällaista olen etsinytkin. Tämän avulla osaan kyllä jo itse koostaa sopivaa ruokavaliota. Terveisin erittäin tyytyväinen asiakas.

    Minna

    Sun tekemät ohjeet oli todella selkeät ja pidin siitä miten selkeästi mun oli mahdollista ymmärtää miksi ruokavaliossa on mitäkin ravintoaineita ja miten ne vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja terveyteen.

    Itelle tuli uutena se miten paljon itseasiassa mun tulis syödä. Oon mennyt ns. säästöliekillä monta vuotta! Vieläkin se on opettelua, että muistaisi syödä tarpeeksi. Mutta sun kanssa on ihanaa miten matalalla kynnyksellä voi kysyä mitä tahansa ravintoon liittyvää jos jokin mietityttää!

    Asiakas, 25v